Πάτρα: Εστάλησαν τα αγαθά για τους πρόσφυγες στην Χίο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκεντρώθηκαν από το Σύλλογο Χίων Αχαΐας "η Αγία Μαρκέλλα"

Ολοκληρώθηκε η αποστολή αγαθών για τους πρόσφυγες στην Χίο, τα οποία είχε ξεκινήσει να συγκεντρώνει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Πάτρα ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα», ως μια συλλογική προσπάθεια με κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

1447.jpg

Συνολικά συγκεντρώθηκαν τριάντα επτά (37) κιβώτια με τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, κουβέρτες, βρεφικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία παρέλαβε ήδη το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, προκειμένου αυτά να διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας που καταφθάνουν καθημερινά στο νησί της Χίου.

Επιπλέον, συγκεντρώθηκαν και πέντε (5) κιβώτια με τρόφιμα και ρούχα, τα οποία διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων και τον Ι.Ν Αγ. Νικολάου.

1625.jpg

Ο Σύλλογός μας εξέφρασε με επιστολή του προς την Περιφερειακή Ενότητα Χίου την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και διαβεβαίωσε πως θεωρεί καθήκον του να συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθειά της αυτή.

Επίσης, ο Σύλλογός μας εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς  όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και στήριξαν την συγκέντρωση αγαθών, και ειδικότερα:

-Τους πολίτες που προσέφεραν αγαθά και διέδωσαν την προσπάθειά μας.

1540.jpg

-Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πάτρας και της Χίου για τις σχετικές δημοσιεύσεις.

-Τις εταιρείες μεταφορών «ORPHEE BEINOGLOU» και «ΕΡΜΗΣ ΧΙΟΥ» για την δωρεάν μεταφορά των δεμάτων στον προορισμό τους.

-Την εταιρεία «ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ» για την χορηγία των ειδών συσκευασίας.

-Τους εθελοντές που έφεραν σε πέρας με επιτυχία την προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Διαβάστε επίσης