Πάτρα: Ένας χρόνος χωρίς τον Άγγελο Λιάκο – Το Σάββατο τελείται μνημόσυνο για τον 22χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

στην Παραλία Πατρών

Το Σάββατο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Άγγελου Λιάκου. Ένας χρόνος πέρασε όμως για όλους ο πόνος είναι ακόμα μεγάλος. Ο 22χρονος οδηγός φοργητού, με καταγωγή από τη δυτική Αχαΐα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο 2ο χιλιόμετρο της Οδού Καλαμπάκας – Μουργκάνι, όταν νταλίκα με πινακίδες κυκλοφορίας από την Πάτρα, που κατευθύνονταν προς τα Ιωάννινα, βρέθηκε σε στροφή εκτός οδοστρώματος και ανατράπηκε.

Πάνω από τρεις ώρες άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Τόσο ο τεράστιος όγκος του οχήματος, η κλίση που αυτό πήρε κατά την ανατροπή του, το δένδρο που σφηνώθηκε στην καμπίνα του, όσο και η συμπίεση που δέχθηκε αυτή από την πρόσκρουση, λειτούργησαν αρνητικά για την όλη επιχείρηση και τελικά για τη ζωή του οδηγού της νταλίκας.

Το ετήσιο μνημόσυνο θα γίνει στην Παραλία Πατρών.

Θυμίζουμε οτι το προφίλ του Άγγελου στο facebook είχε κατακλυστεί απο τα μηνύματα των φίλων του.

*»Καλο ταξιδι Αγγελε!!! Δωσε κουραγιο απο κει πανω στην οικογενεια σου και σε ολους οσους σε αγαπανε…σε ολο το κοσμο»

*Σε ξέρω από τόσα δα μικρός, ήσουν εκεί δίπλα μου στα 3α μου γενέθλια, ήσουν πάντα εκεί όταν σε χρειαζόμουν…καλό ταξίδι αδερφέ μου..κάνε τους όλους εκεί πάνω να γελάνε, όπως έκανες πάντα εμάς…δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ..σήμερα αύριο, σε δέκα χρόνια, θα είμαι δίπλα σου και πάλι..

*RE SEIRA???RE SEIROULA MOU???GIATI VRE MANA MOU ??RE SIROULA MOU….  KALO PARADEISO NA EXEIS AGORINA MOU!

*Καλο ταξιδι γλυκιε μου και λατρεμενε αγγελε μου.εφυγες νωρις απο κοντα μας .απο της καρδιες δεν θα φειγεις ποτε .θα σε αγαπαμε παντα να προσεχεις εκει που πας αντιο

Διαβάστε επίσης