Πάτρα: Τη λειτουργία αποτεφρωτηρίου νεκρών συζητά σήμερα ο Δήμος

Σήμερα, στις 10.30 π.μ. συζητά η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων την προοπτική λειτουργίας  Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) στην Πάτρα, καθώς απαιτείται  έγκριση για την εγκατάστασή του σε κοινωφελή χώρο του Βιοτεχνικού Πάρκου.

Ωστόσο, νωρίτερα, συγκέντρωση στην Ακτή Δημαίων (9:45) και πορεία διαμαρτυρίας διοργανώνουν σύλλογοι του νοτίου διαμερίσματος που εναντιώνονται  στην πρόθεση του Δήμου Πατρέων να εγκρίνει τη χωροθέτηση κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στο βιοτεχνικό πάρκο.

«Για μια ακόμη φορά αγνοήθηκαν οι κάτοικοι του νοτίου διαμερίσματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες και προσθέτουν: «Ο Δήμος Πατρέων αποφασίζει την κατασκευή ΚΑΝ στην περιοχή μας χωρίς εμάς, συνεχίζοντας την υποβάθμιση του νοτίου διαμερίσματος για πολλοστή φορά με την κατασκευή αποτεφρωτηρίου. Θεωρούμε μέγα ολίσθημα εκ μέρους της δημοτικής αρχής το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε ως όφειλε το νότιο διαμέρισμα και κατ’ επέκταση τους τοπικούς συλλόγους. Φτάνει πια η μετατροπή της περιοχής μας και των κατοίκων σε πολίτες τρίτης κατηγορίας που θα υφίστανται κάθε απόφαση αδιαμαρτύρητα. Δεν θα γίνουμε Αουσβιτς. Ας κοιτάξουν και λίγο ψηλά τον Θεό και να αναρωτηθούν αν φτάνουν εκεί που απλώνουν τα χέρια τους».
 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ