Για ποιον είπε η Έλλη Στάη ότι… έχει καβαλήσει το καλάμι εδώ και καιρό;

13/01/2016 | 21:33

Για όλους και για όλα μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Έλλη Στάη, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τον Αλέξη Τσίπρα, τη γυμνή της φωτογράφιση, αλλά και την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» και μίλησε για το αν οι πολιτικοί «καβαλούν» το καλάμι. «Κατεξοχήν γίνονται αλαζόνες. Η αλαζονεία είναι μία ασθένεια που παθαίνουν οι πολιτικοί και χάνουν το παιχνίδι», είπε. Όσο για το αν ο Τσίπρας το έχει «καβαλήσει», απάντησε: «Ε νομίζω αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Πιστέψανε πάρα πολύ ότι το έχουν! Και τους έβγαινε κιόλας. Έβγαινε κόντρα σε κάθε λογική με αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας. Να μην ξεχάσουμε την περίοδο του δημοψηφίσματος. Ήταν ίσως η πιο κρίσιμη εθνική περίοδος των πολλών τελευταίων δεκαετιών. Εγώ είχα καταλάβει απολύτως- για αυτό είχα αυτή την μαχητική στάση κόντρα σε αυτό το δημοψήφισμα- και ότι κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ το θέλανε, το είχανε σχεδιάσει και ήταν πάρα πολύ πιθανό να συμβεί».

Στα της προσωπικής της ζωής, η Έλλη Στάη παραδέχθηκε ότι έχει ζηλέψει και έχει κάνει στο παρελθόν σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά και πως δεν την έχουν διώξει ποτέ από δουλειά. «Αν δώσω την απάντηση την αληθινή, μπορεί να φανεί βλακώδες και υπεροπτικό. Αλλά δεν. Μπορεί να προλαβαίνεις ξέρεις και καμιά φορά. Και να φεύγεις πρώτος», δήλωσε.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ