Συνελήφθη ο καταζητούμενος που έστειλε… κολακευτική selfie στην αστυνομία

στο οχαϊο

Πιο κολακευτική αλλά και… αποτελεσματική για τις αρχές αποδείχθηκε τελικά η «selfie» που έστειλε ένας καταζητούμενος από το Οχάιο στην αστυνομία, επειδή δεν του άρεσαν οι φωτογραφίες που συνόδευαν το ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο 45χρονος Ντόναλντ Πιου από το Οχάιο εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με τον σερίφη της κομητείας Εσκάμπια, μάλιστα, να… απαντά στον άνδρα μέσω Facebook.

«Πώς σου φαίνεται αυτή η φωτογραφία, Ντόναλντ Πιου; Μήπως αυτή η σέλφι βοήθησε τους ανθρώπους να σε αναγνωρίσουν καλύτερα;», διερωτήθηκε ο σερίφης.

Ο 45χρονος είχε δει τις δύο φωτογραφίες αρχείου τις οποίες είχε δημοσιεύσει το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα στο Οχάιο και, εμφανώς δυσαρεστημένος, αποφάσισε να στείλει στις αρχές μια πιο ωραία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με γυαλιά ηλίου.

«Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, εκείνη εκεί είναι χάλια», έγραψε ο Πιου, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και γιατί δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Ο Πιου συνελήφθη στο Σέντσουρι της Φλόριντας, ενώ σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και άλλα εντάλματα, στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

«Δυστυχώς, θα περιμένουμε τη σειρά μας» έγραψαν οι αστυνομικοί της Λάιμα στο Facebook και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους συναδέλφους τους.

Διαβάστε επίσης