Νέες επαφές Μητσοτάκη ενόψει αλλαγών στη Νέα Δημοκρατία

13/01/2016 | 09:42

Συνεχίζει σήμερα τις επαφές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προετοιμάζοντας τις οργανωτικές αλλαγές που επιθυμεί να πραγματοποιήσει στο κόμμα.

Στις 10:00 το πρωί θα συναντήσει την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ μια ώρα αργότερα θα δει τον συνυποψήφιό του Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος όπως φάνηκε του πρόσφερε έμμεση στήριξη.

Από τις χθεσινές συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ ξεχώρισε εκείνη με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα παρά τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον Ευ. Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε πεισματικά να αναφερθεί στο εάν συζήτησαν τα περί στήριξης Καραμανλή στον κ. Μεϊμαράκη αρκούμενος να πει προς τους δημοσιογράφους: “Τα εν οίκω μη εν δήμω”.

Εξαιρετικό ήταν και το κλίμα στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ εκκρεμεί το πρώτο τετ – α – τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευ. Μεϊμαράκη. Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στις επόμενες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ανοιχτό παραμένει το αν θα ορίσει τελικά αντιπροέδρους στο κόμμα και σε ποια θέση θα τοποθετηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων στα “γαλάζια” πηγαδάκια ακούγονται τα ονόματα του Λευτέρη Αυγενάκη, του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Μάκη Βορίδη.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας