Πάνω από 1080 μονάδες αίμα συγκέντρωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Πρωτοχρονιατικη εκδήλωση

Ο Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 στην κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς που ευγενικά μας παραχωρήθηκε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Δημήτριος Παπαγεωργίου εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομου,ο πατήρ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος εφημέριος του Ι.Ν.ΚοιμήσεωςΘεοτόκου Οβρυάς, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κ.Απόστολος .Κατσιφάρας, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Αναστασία Τογιοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχηςκ.Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ερυμάνθου κ. Γιάννης Σουβαλιώτης, η Δ/ντρια του Κέντρου Αιμοδοσίαςτου Γ.Ν.Π «ο Άγιος Ανδρέας» και Δ/ντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας καθώς και αναπληρώτρια Διοικήτρια του ιδίου Νοσοκομείου  κ.ΘεοδωρήΕλένη,η εκπρόσωπος του Κ.Υ.Χαλανδρίτσας κ. Αποστολοπούλου Κατερίνα,ο κ. Μπαρής Θεόδωρος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  του Δήμου Ερυμάνθου,η πρόεδρος του Τ.ΣυμβουλίουΟβρυάς κ. Αγγελική Γράψα,ο αδελφός Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας καθώς και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής μας Χαλανδρίτσας, Χρυσοπηγής,Ελληνικού,Σταροχωρίου,Δαφνούλας,Φαρρών,Βασιλικού,Σκιαδέων, ο Φιλοδασικός Σύλλογος Σαραβαλίου, Ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Μασσάτιδας«ο Φίλερης», ο οποίος πλαισίωσε και χρωμάτισε την εκδήλωση με χορούς από την Μ Ασία.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους παρισταμένους που με την παρουσία τους τίμησαν και λάμπρυναντην εκδήλωση , μεταξύ άλλων είπε:

"Η δύσκολη χρονιά 2015 που πέρασεπαρά τα όποια προβλήματαπου αντιμετώπισε η χώρα μας και ο λαός μας ήταν η πιο παραγωγική των 26 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, αφού οι μονάδες που προσφέρθηκαν απλόχερα από τους αιμοδότες-μέλη μας, για πρώτη φορά ξεπέρασαν τις 1080, σημειώνοντας νέο ρεκόρ, βάζοντας τον επόμενο στόχο του Συλλόγου στις 1500 μονάδες.

Κυρίες και κύριοι, η ανατολή της νέας χρονιάς που μοιάζει με Δύση , ας ευχηθούμε στην δύση της να θυμίζει Ανατολή.Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να αφυπνιστούμε, να αφήσουμε πίσω μας την μιζέρια  την ηττοπάθεια και να ξαναζωντανέψουμε την ελπίδα. Άλλωστε η ανάσταση από της τέφρας είναι ίδιο του λαού μας. Πρέπει όμως να το πιστέψουμε, να το θελήσουμε, να το αποφασίσουμε και με  ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ  να απαντήσουμε. Να απλώσουμε τα χέρια και να δώσουμε χείρα βοηθείας στους ανήμπορους, στους αναξιοπαθούντες, στους πάσχοντες, ώστε να σταθούν όρθιοι με αξιοπρέπεια, είναι χρέος μας. Πότε? …Τώρα, ας ξεκινήσουμε".

 

 

 

Διαβάστε επίσης