Ο Γαβριήλ Λιατσής για την διαχείριση απορριμμάτων στον Πύργο

Εξέδωσε ανακοίνωση

Στο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμάτων τοποθετήθηκε ο δήμαρχος του Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής μέσω γραπτής ανακοίνωσης:

«Ο Δήμος μας αυτές τις μέρες είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται μέσω της διαχείρισης των απορριμμάτων.Οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα είναι πολύ γρήγορες τις τελευταίες ημέρες.

Σήμερα τελευταία ημέρα του Διεθνούς Διαγωνισμού, ελπίζω κι εύχομαι να γραφτεί ο επίλογος του πραγματικού δράματος, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ταλαιπωρεί το Δήμο μας.

Η προσπάθειά μας, για να απομακρυνθούν οι όγκοι των σκουπιδιών, έχει αρωγούς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και το Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Απορριμμάτων  κ. Ευάγγελο Καπετάνιο,  τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Αιτωλοακαρνάνες , μηδενός εξαιρουμένου, που σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι αλληλέγγυοι και με εξαιρετική ευαισθησία  βοηθάνε το Δήμο μας .

Η αρχή  έγινε. Τα πρώτα  απορρίμματα ήδη στέλνονται σε ΧΥΤΑ της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη συμπαράστασή τους.

Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που έχουν για να μας βοηθήσουν. Ελπίζουμε  ο ΦΟΔΣΑ της Ηλείας να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που σύμφωνα με το νόμο απαιτούνται, για να γυρίσουμε σελίδα στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων κι έτσι δε θα χρειαστεί ποτέ πια, να ταλαιπωρούνται μαζί μας, άλλες κοινωνίες όπως της Αιτωλοακαρνανίας.

Εκ μέρους των συμπολιτών μου, για μια ακόμα φορά τους ευχαριστούμε όλους.»

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ