Λυκούδης: «Θα προσπαθήσουμε για θετικό αποτέλεσμα»

παναχαική

Μια μέρα έχει απομείνει για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής στο 2016 καθώς το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης, θα υποδεχθεί την Κηφισιά για το α΄ παιχνίδι του β΄ γύρου της volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε μια πολύ καλή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στην 1η θέση της βαθμολογίας. Παρά το βαθμό δυσκολίας εμείς θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά και θα προσπαθήσουμε πολύ για να το πετύχουμε».

Σε ότι αφορά του Βραζιλιάνου ακραίου, Ιβαν Βάλτερ, η διοίκηση της ομάδας, έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες για την έκδοση του δελτίου του από την ΕΣΑΠ και το πρωί της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει αν τελικά εκδοθεί το δελτίο του και έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Κηφισιά.
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για τον Γιώργο Λυκούδη ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενώ η τελευταία προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης