Πάτρα: Κλειστά τα Δικαστήρια - Απέχουν οι δικηγόροι, στάσεις εργασίας από τους δικαστικούς υπαλλήλους

σε κινητοποιησεις ο νομικος κοσμος της πολης

Μετ' εμποδίων η απονομή της Δικαιοσύνης στην Πάτρα, λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, αλλά και των στάσεων εργασίας που ξεκίνησαν οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Σε αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν από σήμερα έως και την Παρασκευή οι δικηγόροι της Πάτρας, αντιδρώντας με αυτόν τον τρ4όπο στις προωθούμενες ρυθμίσεις της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Μάλιστα,  την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου προετοιμάζουν σειρά πολύμορφων κινητοποιήσεων.

Με απόφαση του ΔΣ θα ναυλωθούν λεωφορεία για να συμμετάσχουν τα μέλη στο πανελλαδικό συλλαλητήριο , που θα διοργανωθεί το μεσημέρι στην Αθήνα και θα καταλήξει με πορεία στη Βουλή.

Παράλληλα στις 12 το μεσημέρι πατρινοί δικηγόροι θα πραγματοποιήσουν μπροστά στο δικαστικό μέγαρο Πάτρας , στις 12 το μεσημέρι, συμβολική διαμαρτυρία (σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr με την ανάρτηση πανό).

Για την ίδια μέρα έχει αποφασιστεί να παραμείνουν κλειστά όλα τα δικηγορικά γραφεία της πόλης.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν από χθες και συνεχίζουν ως το τέλος της εβδομάδας στάσεις εργασίας 9-11 το πρωί,  οι δικαστικοί υπάλληλοι .  Η κινητοποίηση τους προκαλέσει τεράστια εμπόδια στην πραγματοποίηση δικών, αλλά και στην γενικότερη λειτουργία των δικαστηρίων.

Διαβάστε επίσης