Γιάννης Μάκκας: Γεννήθηκε πάλι η ελπίδα

για την εκλογή του κυριάκου μητσοτάκη

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Γιάννη Μάκκα για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη: 

Γεννήθηκε πάλι η ελπίδα

Μετά από μία μακρά και κοπιαστική εσωκομματική προεκλογική περίοδο, η εκλογή του νέου Προέδρου αποτελεί για τη Νέα Δημοκρατία μία νέα αφετηρία.

Από σήμερα, μπορούμε βάσιμα να ελπίζουμε ότι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη θα αναδείξει τη δύναμη εσωτερικής ανανέωσης που διαθέτει και στην οποία πιστεύουμε, μαζί με την αδιαπραγμάτευτη ενότητα, που κανένας και τίποτα δεν μπορούν να διαταράξουν.

Από σήμερα, μπορεί να ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης που θα ξαναφέρει τη ΝΔ κοντά στην κοινωνία και θα την μετατρέψει σε μία σύγχρονη πολιτική δύναμη, την πιο μεγάλη στην Ελλάδα και τη μόνη ικανή να οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από την κρίση.

Ο νέος Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκπροσωπεί το όραμά μας για μία παράταξη με μεγάλη ιστορία που θα έχει όμως και μεγάλο μέλλον. Και όλοι θα σταθούμε στο πλευρό του για να τα καταφέρει. Γιατί από σήμερα, όλες οι Νεοδημοκράτισσες και όλοι οι Νεοδημοκράτες ξέρουμε ότι γεννήθηκε πάλι η ελπίδα.

Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί. Καλή δύναμη σε όλες και σε όλους!

 

Υ.Γ. Θερμές ευχαριστίες σε όσες και όσους κόπιασαν στην Αχαΐα για να έρθει εις πέρας η διπλή εκλογική διαδικασία και συνέβαλλαν στη διαμόρφωση μίας εσωκομματικής αναμέτρησης με πολιτική ευπρέπεια

 

 

Γιάννης Μάκκας

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Αχαίας