Χρόνια μας πολλά !

του απόστολου ι. Βουλδή

Πέρασε ένας χρόνος. Κι ας μπορείς με το κλείσιμο των βλεφάρων να επαναφέρεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου στην μνήμη σου κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Η αγωνία, το άγχος, οι ατελείωτες ώρες προετοιμασίας, η παραζάλη της νέας προσπάθειας. Όλα έρχονται στο νου , σαν το φλας το παρελθόντος να έχει ενεργοποιήσει την μηχανή του χρόνου, που εμφανίζει εικόνες αναμνήσεων.

Στιγμές απαράμιλλης ευχαρίστησης όταν η πρώτη είδηση πέρασε στον κυβερνοχώρο. Εγινε οικεία για κάθε χρήση του διαδικτύου.

Η γέννηση του tempo24.gr ήταν πλέον γεγονός.Ο νέος ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες δημοσιογράφους , θέλοντας να προσφέρουν ακηδεμόνευτη, πλουραλιστική και προπαντός έγκυρη ενημέρωση.

Αλλά μην λησμονούμε και τον παράγοντα χρόνο. Γιατί κι εκεί δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα από καθέναν συνεργάτη του νέο site.

Εγκαιρη ενημέρωση, με πλήρη όμως διασταύρωση του περιεχομένου της μεταδιδόμενης είδησης.

Οι σύγχρονες μορφές επικοινωνίας έφεραν και νέα ήθη στην μεταφορά και διάδοση της ειδησεογραφίας.

Οι ειδήσεις πλέον δίδονται στον πολίτη σε πραγματικό χρόνο. Την ώρα, δηλαδή, που εξελίσσεται ένα γεγονός.

Αυτή ήταν η πρόκληση και παράλληλα το αέναο στοίχημα.

Σ’ αυτή την πρόκληση απάντησαν όλοι οι άνθρωποι του tempo24.gr με σκληρή δουλειά ακόμη και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Αλλωστε ήταν τόσο πλούσια σε γεγονότα η χρονιά που πέρασε, που οι ώρες ποτέ δεν επαρκούσαν για την κάλυψη των καταιγιστικών γεγονότων.

Η συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των αναγνωστών στο νέο δημοσιογραφικό εγχείρημα, αποδεικνύει έμπρακτα πως η στράτα που πήραμε οδηγεί στον ορθό δρόμο.

Η κάλυψη της επικαιρότητας με το βλέμμα της πλήρους αντικειμενικότητας, ήταν ανέκαθεν το ισχυρό όπλο του δημοσιογράφου. Όταν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Και στο tempo24.gr δεν είναι μόνο απελευθερωμένη η φωνή του δημοσιογράφου , αλλά και κάθε πολίτη.

Κάθε δημοκρατική άποψη θα βρει φιλόξενη θέση. Κάθε αντιπαράθεση, που διεξάγεται σε πλαίσια κοσμιότητας και ευγενικής άμιλλας θα καταγραφεί.

Γιατί το tempo24.gr απέδειξε, μόλις στον ένα χρόνο παρουσίας του , πως μπορεί να καλύψει τις ανάγκες πολύμορφης ενημέρωσης των πολιτών.

Με τη δύναμη που καθημερινά μας δίνετε, θα συνεχίσουμε με ακόμη πιο αποφασιστικά βήματα να παρέχουμε αυτό που όλοι επιζητούμε: Την πλήρη εικόνα κάθε γεγονότος, όσο κι αν υπάρχουν σκοτεινά και άδηλα σημεία.

Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται το δικό της…τέμπο.

 Όπως συνηθίζουμε να λέμε όλοι εμείς οι άνθρωποι του tempo24.gr.

Χρόνια μας πολλά !

Διαβάστε επίσης