Ο δήμος Πατρέων μας καλεί στο Καρναβάλι του... 2015!

ενώ ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος

"Την επισήμανση έκανε φωτογραφίζοντας την αφίσσα ο συμπολίτης Οδυσσέας Ξεριζωτής ο οποίος σχολίασε στο facebook: 

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα της τελετής ενάρξεως της καρναβαλικής περιόδου δυστυχώς το καρναβαλικό κιόσκι στην πλατεία Τριών Συμμάχων έχει ακόμα το αναρτημένο πρόγραμμα του 2015 .

Διατυμπανίζεται το ανανεωμένο site για το Πατρινό Καρναβάλι χωρίς καν να υπάρχει αναρτημένο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς στο αγγλικό τμήμα διαθέτη λάθους χάρτες , η παραπομπή στα αξιοθέατα της πόλης μας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων στα ελληνικά !

Το Καρναβάλι δεν μπορεί να το διαχειρίζεται και να το παίρνει πάνω της μονή της η Δημοτική αρχή θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα να αφήνουμε τις πολιτικές ταυτότητες πίσω και να λειτουργούμε ως συλλογικότητες για το κοινό συμφέρων όλων μας .
Για να αντεπεξέλθει την κοιλιά που έχει κάνει τοις τελευταίες δεκαετίες χρειάζεται μια συλλογική πλατφόρμα ( Επιμελητήριο , Δημοτική Αρχή , Περιφέρεια ) καθώς Μάνατζερ , Οικονομολόγους , ανθρώπους του σύγχρονου Μάρκετινγκ της αγοράς και ιδιώτες που έχουν σχέση με τα δρώμενα .

Το Καρναβάλι της Πάτρας για να σταθεί πρέπει να βλέπουμε μακροπρόθεσμα και να καταλάβουμε ότι θέλουμε επισκέπτες όλο το έτος , δεν είναι μονό η τελευταία εβδομάδα των Αποκριών .

Ο επισκέπτης να έχει το κίνητρο να διανυκτέρευση έστω μια νύκτα να γνωρίσει την πόλη μας ως τουρίστας , για τον πολιτισμό , τον Άγιο Ανδρέα , τα τοπικά προϊόντα , την τοπική κουζίνα …
Υπάρχουν άλλες περιοχές που δεν έχουν τίποτα προσελκύουν επισκέπτες και πωλούν φούμαρα .
Σκοπός των ΕΣΠΑ είναι να αξιοποιηθούν σωστά τα χρήματα και να πιάνουν τόπο σε πραγματικές επενδύσεις με όραμα το μέλλον" .

 

Διαβάστε επίσης