Θανάσης Νταβλούρος: Αναγέννηση της παράταξης μας

για την εκλογή μητσοτάκη

Σχολιάζοντας την εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην βουλευτής Αχαϊας κ. Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε:

«Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία, ανατέλλει μια νέα ημέρα για την Ελλάδα.

Η ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος μας σηματοδοτεί την ανανέωση και την αναγέννηση της παράταξης μας, συμβολίζοντας ταυτόχρονα την απαρχή για την ανατροπή της ανάλγητης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία η Νέα Δημοκρατία βγαίνει ενωμένη και δυνατή, προς λύπη και «παγωμάρα» των απανταχού στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ήθελαν το κόμμα μας να συνεχίζει να βυθίζεται στην εσωστρέφεια.

Δυστυχώς για τους ίδιους, δεν εκπληρώθηκε η προσδοκία τους, όπως αυτή εκφράστηκε από το επίσημο κομματικό όργανο τους, την “Αυγή”.

Η βάση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε με την ετυμηγορία της την εντολή της ανανέωσης της παράταξης μας και το έναυσμα να οδηγήσουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει, εκεί που μας αξίζει.

Αποτελώντας πλέον τον απόλυτο εκφραστή της τιμημένης παράταξης της Κεντροδεξιάς, και με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία θα επιτελέσει για μια ακόμη φορά το ιστορικό χρέος της έναντι του τόπου, προχωρώντας παράλληλα στην ανόρθωση της πατρίδας μας. Σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα που ξεκινάμε, δεν περισσεύει καμία και κανένας».