Πάτρα: Αυθόρμητο γλέντι με τους μωμόγερους-Στο χορό μπήκε και ο Κώστας Πελετίδης-ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ένα αυθόρμητο γλέντι εξελίχθηκε σήμερα (Σάββατο) το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας, όταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, υποδέχτηκαν τους «Μωμόγερους» από την Κοζάνη καθώς και τα μέλη του Φάρου Ποντίων Πάτρας, που παρουσίαζαν το παραδοσιακό ποντιακό δρώμενο των «Μωμόγερων» περιδιαβαίνοντας το κέντρο της πόλης ξεκινώντας από τον Άγιο Ανδρέα.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στην Πάτρα τα μέλη του Μορφωτικού και  Λαογραφικού Συλλόγου Τετραλόφου Κοζάνης καθώς και τα μέλη του Φάρου Ποντίων, ακολούθησαν τα κεράσματα και στη συνέχεια στήθηκε γλέντι με ποντιακούς χορούς και τραγούδια, στο οποίο συμμετείχαν και χόρεψαν και ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και οι πρόεδροι του Πολιτιστικού και του Κοινωνικού Οργανισμού, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, και πολλοί πολίτες.

Κατά τη διάρκεια του δρώμενου ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, γνωρίστηκαν και είχαν σύντομη συνάντηση τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης Αριστοτέλη Πουτακίδη.