Πάτρα: "Σάρωσε" η Αστυνομία καταστήματα διασκέδασης και καφετέριες-Μηνύσεις για άδειες μουσικών οργάνων, τις οποίες ο Δήμος δεν έχει προλάβει να ανανεώσει!

τη νύχτα της Παρασκευής

Εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας τη νύχτα της παρασκευής προς το Σάββατο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αστυνομικοί έγεγξαν πολλές επιχειρήσεις και επικέντρωσαν στην κατοχή αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων.

 Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπου διαπίστωνα οτι η άδειες δεν είχαν ανανεωθεί, υπέβαλλαν μηνύσεις.

Ωστόσο, καταστηματάρχες έλεγαν στο tempo24.gr οτι ήταν αδύνατον μέσα σε ελάχιστες εργάσιμες ημέρες που λειτουργεί ο Δήμος το 2016, να ανανεωθούν οι άδειες, παρά το γεγονός οτι έχουν υποβληθεί οι σχετικές αιτήσεις.

Προσθέτουν ακόμη οτι η Αστυνομία, όφειλε να γνωρίζει αυτή την παράμετρο και να δείξει την απαιτούμενη ανοχή, έως ότου ο Δήμος προχωρήσει στις ανανεώσεις των αδειών λειτουργίας για το 2016.

Να σημειωθεί οτι κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης ελέγχθηκαν καταστήματα για όλα τα προαπαιτούμενα λειτουργίας για τα οποία η Ελληνική Αστυνομία έχει δικαιοδοσία ελέγχου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ