Ντέρμπι στις εκλογές της ΝΔ δείχνει έρευνα στο twitter

αύριο οι εκλογες

“Ντέρμπι” την προσεχή Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δείχνει διαδικτυακή έρευνα στο twitter, που μετράει την απήχηση των δημόσιων παρεμβάσεων των δύο υποψηφίων, λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Οι αναφορές σε δημόσιες παρεμβάσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο twitter, από τις 2 Ιανουαρίου έως και σήμερα, ήταν πάνω από 2.500, όσες ακριβώς και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι δύο “μονομάχοι” αντάλλαξαν και σήμερα σκληρές εκφράσεις, με αφορμή τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα, που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της μεταξύ τους αντιπαράθεσης. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συνέδεσε τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα με την εκλογική ήττα της ΝΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι εφάρμοσε μια πολιτική που είχε επιβληθεί από τους δανειστές.

Το δικό του μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα έστειλε σήμερα και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας την ουδετερότητά του στη διαδικασία.

“Ο κόσμος θα αποφασίσει, θα ψηφίσει. Αυτός που είναι ο δικός μου ο ρόλος είναι να είναι ενοποιητικός. Να βεβαιωθούμε ότι η παράταξη οργανωμένα και ενωμένα θα προχωρήσει”, είπε ο κ. Σαμαράς.

Διαβάστε επίσης