Πάτρα: Ευχήθηκαν στον Γιάννη Μάκκα σε κλίμα ζεστό και...προεκλογικό-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ

Φίλοι και συγγενείς ευχήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ Γιάννη Μάκκα για την ονομαστική του εορτή.

Ο οικοδεσπότης μαζί με την σύζυγό του Έφη, υποδέχτηκαν τους φίλους τους στο macao στην Ρήγα Φεραίου και έμειναν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής.

Όπως ήταν φυσικό και λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή Αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, οι συζητήσεις έδωσαν και πήραν ανάμεσα στους παριστάμενους, η πλειοψηφία των οποίων ήσαν στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Πολλοί μάλιστα δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αποκαλύψουν και τον υποψήφιο Πρόεδρο που στηρίζουν και που θα ψηφίσουν την Κυριακή.

Φυσικά ανάμεσα στους φίλους που ευχήθηκαν στον Γιάννη Μάκκα και συμπολίτες που δεν ανήκουν στην ΝΔ, και  που είχαν ένα λόγο να πουν για τις εκλογές της ΝΔ, με τις συζητήσεις όμως να «ανοίγουν» και σε άλλα θέματα.

Ανάμεσα σε όσους βέθηκαν μαζί με τον Γιάννη Μάκκα για ευχές, ήσαν οι:

Ανδρέας Νικολάου, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, Περικλής Νταβλούρος, Νατάσσα Ράγιου Αλέξης Μεντζελόπουλος, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Εφη Γιαννιά, Έλενα Κονιδάρη, Γρηγόρης Κοντοδήμας, Αντώνης Αγραπίδης, Μαρία Σαββοπούλου, Γιώργος Κακούρης, Σωτήρης Γαλάνης, Ακριβή Χάραρη, Ντίνος Σπυρόπουλος Νίκος Σύφαντος, Μιχάλης Βασιλάκης, Βασίλης Πετρόπουλος , Νίκος Ρουμελιώτης, Παναγιώτης Σακελαρόπουλος και πολλοί άλλοι 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Διαβάστε επίσης