Πάτρα: Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο τιμά τον Νίκο Τεμπονέρα

Συμμετέχει στις αυριανές εκδηλώσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Νίκο Τεμπονέρα το Σάββατο 09/01/2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα «Τεμπονέρα» και καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποδώσουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Αγωνιστή Καθηγητή.

25 χρόνια έχουν περάσει από το βράδυ που ο Αγωνιστής Δάσκαλος Νίκος Τεμπονέρας έπεσε νεκρός πληρώνοντας με την ίδια του τη ζωή υπερασπιζόμενος το Δίκαιο, το καλύτερο για την Παιδεία, την Ελευθερία, τη Συλλογικότητα και την Αλληλεγγύη.

Ο «ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη, διαχρονικό ενάντια στη βία και τη βαρβαρότητα, ένα σύνθημα συνέχισης του Αγώνα που χάραξε ο Αγωνιστής Καθηγητής.
Σήμερα που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στο βωμό των Μνημονίων, όπου δεν υφίσταται Κοινωνικό Κράτος και οδηγούμαστε στην εξαφάνιση της Δημόσιας Παιδείας-Υγείας-Κοινωνικής Ασφάλισης είναι απαραίτητο όσο ποτέ να παραδειγματιστούμε από το σθένος του Νίκου Τεμπονέρα για τη διατήρηση των Αξιών και την επαναφορά όλων των κεκτημένων της εργατικής τάξης.

«ΖΕΙ-ΖΕΙ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ, ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ»

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ