Παίρνει... αναβολή η ψήφιση του Ασφαλιστικού

Τι δήλωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη

 Για το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη μετατίθεται η ψήφιση του ασφαλιστικού, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» η κυβερνητική εκπρόσωπος και σε ερώτηση για το μέχρι πότε θα πρέπει να έχει ψηφιστεί το ασφαλιστικό, απάντησε: «Πιστεύω, περίπου στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Όπως ξέρετε για όλα αυτά, όπως και για τις ρυθμίσεις σχετικά με τα κόκκινα δάνεια και το Μεσοπρόθεσμο, ο στόχος της κυβέρνησης για να είναι και τα χρονοδιαγράμματα έγκαιρα και να φτάσουμε έγκαιρα στην πρώτη αξιολόγηση, είναι μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, να έχουν δηλαδή ψηφιστεί τα συγκεκριμένα θέματα».

Στην ίδια συνέντευξη η Ολγα Γεροβασίλη επανέλαβε ότι η κυβέρνηση παραμένει ανοιχτή στο θέμα των συναινέσεων, αλλά απέκρουσε και πάλι τα σενάρια για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος με συμμετοχή του κόμματος Λεβέντη. «Από την πλευρά της κυβέρνησης έχει δηλωθεί σε όλους τους τόνους ότι ο διάλογος και η πρόσκληση θα είναι διαρκής», δήλωσε, ενώ σε ό,τι αφορά το λεγόμενο φλερτ με την Ενωση Κεντρώων είπε: «Όλα αυτά είναι σενάρια. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα. Η κυβέρνηση προέρχεται από μία πολύ πρόσφατη λαϊκή εντολή και είναι μία ισχυρή κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Επομένως, ισχυρή. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα»

Διαβάστε επίσης