Επίσημα από χθες στον πάγκο της Παναχαϊκής ο Στάθης Σταθόπουλος

παρουσιάστηκε απο τη διοίκηση της ομάδας

Παρουσιάστηκε και επίσημα χθες ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής.

Ο Στάθης Σταθόπουλος είπε μεταξύ άλλων: Γνωρίζω καλά πού έρχομαι και την κουλτούρα που υπάρχει στην πόλη. Με αφοσίωση και εργατικότητα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια. Ο χρόνος θα δείξει», τόνισε ο κ. Σταθόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ωστόσο το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι τοποθετήσεις του Ποτή Τσιριμπή για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Μεταξύ άλλων δήλωσε:
* «Θεωρώ ότι ως παράγοντας απέτυχα γιατί έβαλα το οπαδικό συναίσθημα πάνω από τα αληθινά προβλήματα που υπήρχαν με αποτέλεσμα παρά τα 600.000 ευρώ που χαλάσαμε, να βρισκόμαστε 6 μήνες μετά πάλι στην αρχή. Ο κ. Σταθόπουλος συμβολίζει την τιμιότητα, την εργατικότητα και το ήθος. Θα μείνει για όσα χρόνια θέλει στην Παναχαϊκή».
* «Οσο έχω υγεία η Παναχαϊκή δεν πρόκειται να διαλυθεί. Θα δουλέψουμε για να χτίσουμε κάτι καλό. Αφήστε μας να δουλέψουμε και μετά κρεμάστε μας».
* «Ο στόχος μου είναι να φέρουμε την ομάδα στην Αγυιά. Αν χαθεί η Παναχαϊκή, θα χαθούμε όλοι μας».
* «Εσείς δεν ξέρετε για ποιο λόγο έφυγαν οι παίκτες από την Παναχαϊκή; Γιατί δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι έπαιζαν στοίχημα. Θέλω να μπαίνω στο γήπεδο και να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Τίμια και ηθικά. Ο ένας είχε πάρει 15 χιλιάρικα και έκανε προσφυγή για 1.100 ευρώ. Ο άλλος πήρε 10 χιλιάρικα και ζητούσε 300 ευρώ. Κανείς δεν λέει για τις 2.260 που δώσαμε στην Ερασιτεχνική και τα πρόστιμα που πληρώσαμε».
* «Σας είπα ότι το 99% των ευθυνών ανήκουν σε μένα, αλλά δεν γίνεται να φταίει για όλα ο Ποτής. Τι νομίζετε ότι είμαι στην ομάδα; Νεροκουβαλητής είμαι και ψάχνουμε να βρούμε χρήματα. Δεν με νοιάζει να είμαι πρόεδρος».
* «Δεν ξέρω τίποτα για Ολυμπιακό και Ασίγμπα. Τον παίκτη τον ζήτησε μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Και 300 χιλιάρικα να μου δώσουν τώρα δεν τον δίνω. Θέλω να χτίσω. Δεν ήρθα για να διαλύδω την Παναχαϊκή».
* «Από εδώ και πέρα όποιον ποδοσφαιριστή πιάσω να διαρρέει θέματα της ομάδας ή όποιον δω έξω τα ξημερώματα με ποτό και τσιγάρο, θα του φερθώ ανάλογα».
* «Μέχρι την Κυριακή θα δυσκολευτούμε. Από Δευτέρα η ομάδα θα είναι αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της. Παρακαλάμε να παίζουμε εκτός έδρας γιατί σε κάθε εντός έδρας ματς μπαίνουμε μέσα 5-6 χιλιάρικα».
 

Διαβάστε επίσης