Πάτρα: Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για το Καρναβάλι των Μικρών!

έως τις 5 Φεβρουαρίου η κατάθεση αιτήσεων

Αρχίζει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 η κατάθεση των αιτήσεων για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, δηλαδή μια Κυριακή πριν την Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να κατατεθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Επίσης η κατάθεση των αιτήσεων και του Κανονισμού Συμμετοχής υπογεγραμμένου, μπορεί να γίνει και μέσωemail: [email protected]

Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 έως Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10.00 – 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2610 314486.
Η Καρναβαλούπολη θα αποτελέσει και φέτος κυρίαρχο και αναπόσπαστο κομμάτι του Καρναβαλιού των Μικρών. Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, καθώς και Περιφερειακές Πλατείες της Πόλης μας, θα μεταμορφωθούν σε ένα μαγικό παραμυθένιο παιδόκοσμο: Καρναβαλικά στοιχεία, Μουσική, Χορός, Θέατρα Δρόμου, Ζογκλέρ και άλλα δρώμενα περιμένουν  μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη γιορτή των μικρών.
 

Διαβάστε επίσης