Μεϊμαράκης: Δεν αποκάλεσα πορτιέρη τον Παπαμιμίκο

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΙΕΡΗ»

Απαντήσεις για την νέα κόντρα που ξέσπασε με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Δεν τον αποκάλεσα πορτιέρη. Είπα ότι δεν κάνει για γραμματέας, αλλά δεν είναι για πέταμα, κάνει για άλλες θέσεις» είπε στο Mega ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Αν ο πορτιέρης δεν θέλει δεν θα μπει κανείς στο μαγαζί. Δεν είναι υποτιμημένη η θέση του πορτιέρη».

Ο κ. Μεϊμαράκης συνέχισε κατηγορώντας τον κ. Παπαμιμίκο για εμμονή και εμπάθεια. «Θέλει να διαστρέψει τα όσα είπα. Όλα νομίζει ότι στρέφονται γύρω από αυτόν» είπε.

Όπως σημείωσε μάλιστα αν ο πρόεδρος του κόμματος έλεγε στον ίδιο να κάνει τον πορτιέρη, θα το έκανε, υπογραμμίζοντας ότι έχει περάσει από διάφορες θέσεις μέσα στο κόμμα καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας του στη ΝΔ.

Όσον αφορά στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος εξήγησε ότι δεν τις βλέπει ως μονομαχία, ενώ μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι είναι στο ίδιο κόμμα και έχουν έναν πολιτισμένο διάλογο.

Ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε και για τον Κώστα Καραμανλή σημειώνοντας ότι αν ήθελε να επανέλθει θα το είχε κάνει. «Όποτε θέλει να έρθει ας έρθει ή ας ξεκινήσει κάτι άλλο. Έχει δείξει, όμως, ότι δεν θέλει να έχει ενεργό ρόλο στο κόμμα» είπε συγκεκριμένα.

Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι τον σέβεται και τον εκτιμά. «Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν και δεν θέλω να δημιουργώ εντάσεις, αλλά δεν μπορώ να αφήνω τίποτα αναπάντητο» είπε.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστρεψε τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Το παιδί δεν κάνει. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να είναι ηγέτης» είπε τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει ξεχάσει την Αριστερά.

Παίρνοντας θέση για το Ασφαλιστικό εξήγησε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης θα μειώσουν περαιτέρω τις συντάξεις και θα οδηγήσουν σε ύφεση.



 

Διαβάστε επίσης