"Χαμός" για τον Παπακαλιάτη στην Πάτρα! Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψής του στα ster cinemas

πολύς κόσμος αναμένεται απόψε στο χώρο της βέσο μαρε

Πολύς κόσμος αναμένεται απόψε στα STER CINEMAS στην Πάτρα εν αναμομή της παρουσίας του ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα κεντρικά εκδοτήρια όταν κάποιος ζητά να κλείσει θέση για την ταινία του "Ένας άλλος κόσμος", τότε ο υπάλληλος δεν κάνει καμία άλλη ερώτηση παρά επιβεβαιώνει τη θέση για την προβολή των 9 μμ την οποία θα παρακολουθήσει και ο ίδιος ο σκηνοθέτης!  

Όπως έχει γίνει ήδη ανακοινωθεί από τους υπεύθυνους των STER στην Πάτρα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα έρθει στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου για να συνομιλήσει με το κοινό για τη νέα του κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Ένας Άλλος Κόσμος» η οποία «σπάει» ταμεία παντού.

Το γενικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Χ. Παπακαλιάτη στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, όπως εστάλη από την διεύθυνση του πολυκινηματογράφου, είναι το εξής:

Ο Χ. Παπακαλιάτης που πιθανόν να συνοδεύεται και με κάποιον από την εταιρεία Village που διανέμει το φιλμ στις αίθουσες, θα βρίσκεται στον χώρο των Ster Cinemas, της Πάτρας από τις 20.00 έως και τις 23.30 περίπου το βράδυ.

Καταρχήν στην προβολή των 20.00 θα κάνει μία πολύ γρήγορη εμφάνιση και στην συνέχεια μεταξύ 20.00 – 21.00 θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου στον χώρο του φουαγιέ του κινηματογράφου όπου ο κ. Παπακαλιάτης θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Στην συνέχεια στην προβολή των 21.00 στην μεγάλη αίθουσα των Ster Cinemas χωρητικότητας σχεδόν 400 θέσεων και συγκεκριμένα μετά το τέλος της προβολής ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αφιερώσει περίπου μισή ώρα ώστε να συνομιλήσει με το κοινό.

Στο φιλμ που απαρτίζεται από τρεις ιστορίες παίζουν μεταξύ άλλων ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρία Καβογιάννη, ο J.K. Simmons, o Mηνάς Χατζησάββας, κ.α.

Διαβάστε επίσης