Στην Πάτρα σήμερα ο διεθνής ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης

ανακηρύχθηκε πρόσφατα Διδάκτωρ Ψυχολογίας

Στο ξενοδοχείο Αστήρ θα βρεθεί ο παγκοσμίου εμβέλειας Έλληνας ερευνητής, Γιώργος Πασχαλίδης, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, μετά από τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στις 15:30 στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3fm στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή .

Φίλοι και αναγνώστες του Γιώργου Πασχαλίδη θα παρευρεθούν για να γιορτάσουν μαζί του τις διεθνείς διακρίσεις που έλαβε. Μετά από 14 χρόνια έρευνας, παρατήρησης και μελέτης, την έκδοση  26 βιβλίων σε Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και την οργάνωση πολυάριθμων σεμιναρίων για τη διάδοση ενός υγιούς τρόπου ζωής βασισμένου στην γνώση των τριών ανθρώπινων Τύπων προσωπικότητας, με στόχο τη βελτίωση και επιμήκυνση του μέσου όρου ζωής, ο Γιώργος Πασχαλίδης  ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ Ψυχολογίας  από την Ακαδημία Εκπαίδευσης και Έρευνας "NOOSFERA" και επίσημο μέλος του συλλόγου Αεροδιαστημικής Ναυτικής Ακραίων συνθηκών Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας.

Το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Πασχαλίδη που ανέπτυξε ο  Γιώργος Πασχαλίδης βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και αποτελεί μία ανακάλυψη «σταθμό» για την σύγχρονη επιστημονική έρευνα και για την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Έχει παρουσιαστεί σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια ιατρικής, νευροεπιστημών, βιολογικής και γενετικής ψυχιατρικής, αεροδιαστημικής, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας, αθλητισμού κ.α. και έχει δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

 Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου ο Γιώργος Πασχαλίδης θα παρουσιάσει την ανακάλυψή του και θα αναλύσει το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την γνώση της ανθρώπινης τυπολογίας, προκειμένου να έχουμε ψυχική και σωματική υγεία. Θα εξηγήσει από το ποια διατροφικά στοιχεία έχει ανάγκη ο οργανισμός του κάθε Τύπου, άρα τι να τρώμε και τι να αποφεύγουμε ανάλογα με τον Τύπο μας, μέχρι το πώς η λειτουργία του εγκεφάλου μας καθορίζει τη σκέψη και τη συμπεριφορά μας, άρα τι να προσέχουμε στο πώς σκεφτόμαστε και  πώς φερόμαστε. Πώς να φέρνουμε στον κόσμο, να μεγαλώνουμε και να μορφώνουμε γερά και χαρούμενα παιδιά, πώς να διαλέγουμε το επάγγελμα που μας ταιριάζει περισσότερο ή πώς να αποδίδουμε τα μέγιστα σε αυτό που ήδη ασκούμε. Πώς να επιλέγουμε το κατάλληλο άθλημα και πάνω από όλα πώς να συνυπάρχουμε και να συνεργαζόμαστε αρμονικά στην οικογένεια, στη σχολική τάξη, στη δουλειά, στην ομάδα, παντού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.com . Τηλ επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272. Η είσοδος στο ξενοδοχείο Αστήρ είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης