Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0

για το κυπελλο ελλάδας- την ερχόμενη εβδομάδα ο επαναληπτικος αγώνας

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού της 12ης Ιανουαρίου άφησαν Πλατανιάς και Ατρόμητος. Οι δύο ομάδες, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο γήπεδο των Περιβολίων αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και πλέον την επόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι, θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή καθ` όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα έχασε κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσει ν` ανοίξει το σκορ. Στο πρώτο λεπτό, ο Γκόμες έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ανγκούλο, όμως η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα. Στο 20`, σέντρα του του Αποστολόπουλου από δεξιά και ο Γκνιάτιτς που έπιασε την καρφωτή κεφαλιά έστειλε την την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Αποστολόπουλος, έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και πριν προλάβει ο Γουνδουλάκης να σουτάρει, ο Κοντοές με αυτοθυσία έβαλε την κόντρα απομακρύνοντας την μπάλα μακριά από την εστία του Ατρομήτου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 65` απείλησαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπανανά, όμως το δεξί σουτ που επιχείρησε από πολύ καλή θέση απέκρουσε με τα πόδια ο Κοκκαλάς. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πλατανιά να χάσει μοναδική ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Ανγκούλο βγήκε σε θέση τετ-α-τε με τον Μπάρκα μετά από κεφαλιά του Μπάλλα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος στο 82` απείλησε και πάλι, όμως το σουτ του Ναπολεόνι από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κοκκαλάς.

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς, Σελίν, Βάντερσον - Γοδόι

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλας, Κουλιμπαλί (46` Μαχαμάτ), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισλιάβιεβιτς (67` Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Ανγκούλο, Γκόμες (79` Πάγκαλος), Αποστολόπουλος.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιδες Γοδόι (67` Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Γκαρσία (73` Ουσέρο), Μπιτόλο, Μπρίτο (88` Φυτανίδης), Ναπολεόνι.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ