Απόψε η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πατρών και η κοπή της πίτας

Στις 8 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο

Την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο εορταστική εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πατρών, που περιλαμβάνει την παράσταση παιδικού θεάτρου «Το βιβλίο των θρύλων», από το Εργοστάσιο Ονείρων, σε σκηνοθεσία Δ. Πιέτρη. 

Θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανεπιστημίου, και στη συνέχεια ο Σύλλογος των Διοικητικών Υπαλλήλων θα μοιράσει τα πρωτοχρονιάτικα δώρα στα παιδιά των μελών του.

Η θεατρική παράσταση είναι διαδραστική και αναφέρεται στην τεχνολογία και την ψυχολογία των παιδιών.

Βρισκόμαστε στο έτος 2077, η φύση και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας. Οι άνθρωποι έχασαν την φαντασία τους, την επικοινωνία, τα όνειρα και το γέλιο... Μόνο ένα μικρό παιδί που ακόμη ονειρεύεται, γίνεται βοηθός του ασημένιου ιππότη Ασταναπάν και, μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες, ανοίγουν το βιβλίο των θρύλων, το οποίο έρχεται να μας θυμίσει αξίες που έχουν χαθεί. Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Αθανασόπουλος, Ίντρα Κέιν, Τόνια Παπαδάκη, Δημήτρης Πιέτρης, και σε βίντεο-προβολή εμφανίζονται οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Μαρία Μπεκατώρου, ενώ στον ρόλο της μάγισσας είναι η Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ