Πάτρα: Αναγορεύεται σε επίτιμο διδάκτορα ο Δρ. Αλέξιος Παπαλεξόπουλος

Από το Πανεπιστήμιο - Το μεσημέρι της Παρασκευής η τελετή

Ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Δρ. Αλέξιος Παπαλεξόπουλος θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πάτρας, μετά από πρόταση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Παπαλεξόπουλου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, 8 Ιανουαρίου 2016 (ώρα 12.00 μ.), στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Καθηγητής του Τμήματος ΗΜΤΥ, Αλέξιος Μπίρμπας, και θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής, και η περιένδυσή του από την Πρύτανι.

Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του τιμώμενου, με θέμα: «Ενεργειακά Δίκτυα Επόμενης Γενιάς».

Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελετής και το βιογραφικό σημείωμα του τιμώμενου έχουν αναρτηθεί στο: http://www.upatras.gr/el/node/5666

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ

Οι Επίτιμοι Διδάκτορες που έχουν αναγορευτεί στο Πανεπιστήμιό μας κατεγράφησαν, για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία και ευθύνη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και την υποστήριξη της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Στην ψηφιακή συλλογή «ΔΙΟΓΕΝΕΙΑ» μπορείτε να βρείτε όλες τις αναγορεύσεις από το έτος 1994 και εξής, συνοδευόμενες με ανάλογο πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό: http://diogeneia.lis.upatras.gr/honorary-professors

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ