Ντοκουμέντο με τη δράση των ληστών με την “μπουλτόζα” στη Θεσσαλονίκη – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

07/01/2016 | 05:45

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει έναν από τους δράστες να γκρεμίζει την σιδερένια αυλόπορτα της μάντρας ανακυκλώσιμων υλικών, στη Θεσσαλονίκη με μιαμπουλντόζα που υπήρχε μέσα στο οικόπεδο της επιχείρησης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο χειριστής του μεγάλου οχήματος βγαίνει ακόμα και έξω στον δρόμο, προκειμένου να σύρει εντελώς τη σιδερένια πόρτα στην άκρη, ελευθερώνοντας την έξοδο διαφυγής για τους συνεργούς του, οι οποίοι έφυγαν κλέβοντας  ένα μεγάλο φορτηγό και ένα ημιφορτηγό 4×4, φορτωμένο με ακριβά εργαλεία.

Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, η όλη «επιχείρηση» κράτησε λίγα λεπτά και φαίνεται -σύμφωνα με την αστυνομία- ότι οι δράστες είχαν μελετήσει καλά το σχέδιό τους αρκετό καιρό πριν. Η μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών βρίσκεται στα σύνορα Ωραιοκάστρου – Ευόσμου, ενώ η διάρρηξη και κλοπή των οχημάτων έγινε ξημερώματα της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Πηγή βίντεο youtube Kostas Papadakis 

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου