Αχαΐα: Οι πτυχιούχοι Γεωπόνοι συναντήθηκαν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κατατέθηκαν οι προτάσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων συνεχίζει τις συναντήσεις με τους φορείς της περιοχής , με στόχο την ενημέρωση τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους χώρους δουλειάς αλλά και την θεσμική μας υπόσταση η οποία πρέπει να ενισχυθεί πρώτα σε επίπεδο νομοθετικό και έπειτα σε επίπεδο φορέων. 

Την Δευτέρα 4/1/2016 απάντησαν θετικά στο αίτημα μας οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπαρτινός Κώστας, κ. Ριζούλης Ανδρέας και ο εκπρόσωπος της υπουργού κ. Αναγνωστοπούλου Αθανασίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, εκεί εκθέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόφοιτοι της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και τους διάφορους προβληματισμούς μας για τα θέματα που μας αφορούν. Παράλληλα κατατέθηκαν και οι προτάσεις μας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, όπου ζητήσαμε να παρθούν πρωτοβουλίες σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο με στόχο τον ευρύ διάλογο για ουσιαστικά αποτελέσματα.    

Θεωρούμε ότι με τέτοιες συναντήσεις ανοίγει ένας μεγάλος δίαυλος επικοινωνίας με την πολιτεία και τους φορείς της με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατανόηση των απόψεών μας για την θέση των συναδέλφων μας στην αγορά εργασίας, αλλά και δημιουργούν σχέσεις ουσίας μεταξύ των φορέων της περιοχής.

Διαβάστε επίσης