Δύο χάλκινα για την Σοφία Ράλλη σε διεθνή αγώνα σκι στο Μπάνσκο

04/01/2016 | 18:54

Η Σοφία Ράλλη κατέκτησε την 3η θέση και στα δύο αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης του διεθνή αγώνα Αλπικών Αγωνισμάτων που έγινε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Ο συνολικός χρόνος της ήταν 1:38.35 και 97,20 βαθμούς FIS (+3.36 δεύτερα από την πρώτη νικήτρια), ενώ στην 4η θέση τερμάτισε η Μαρία Σαμαρινού με επίσης μικρή διαφορά (+4,35).

Στους άνδρες ο Γιάννης Πρώιος ήταν και πάλι ο καλύτερος έλληνας αφού κατετάγη 12ος με συνολικό χρόνο 1:31,08 και 52,28 βαθμούς FIS (+4,68 δεύτερα. από τον πρώτο νικητή).

• Ύστερα από απόφαση του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΧΑ η τελική ημερομηνία των κριτηρίων πρόκρισης για το Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαΕφήβων-Νεανίδων Αλπικών Αγωνισμάτων Σότσι 2016, ορίσθηκε για τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, προκειμένου να προετοιμαστούν απρόσκοπτα το πινάκιο της ΓΓΑ και να εκδοθούν οι VISΑS των μελών της αποστολής.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!