Πάτρα: Ξεκίνησαν τα 10ημερα προσφορών στην τοπική αγορά πριν τις εκπτώσεις

Μειωμένες τιμές για την αναθέρμανση της εμπορικής κίνησης

Τα δεκαήμερα προσφορών κυριαρχούν στην αγορά της Πάτρας και αποτελούν τον "προάγγελο" των χειμερινών εκπτώσεων που επισήμως ξεκινούν στις 11 Ιανουαρίου.

Χαμηλότερες τιμές συναντά από σήμερα κανείς στα καταστήματα της Πάτρας και αντιστοίχως σε όσα από αυτά διατηρούν ηλεκτρονικό κατάστημα. Καθώς μάλιστα η γιορτινή αγορά δεν κινήθηκε αρκετά, η πρώτη μέρα μετά τις αργίες της Πρωτοχρονιάς βρίσκει την τοπική αγορά "παγωμένη" . Η ανάγκη για αναθέρμανση και περισσότερο για ρευστοποίηση των εμπορευμάτων, φέρνει τα 10ημερα προσφορών σε όλους σχεδόν τους κλάδους.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια κίνηση αιφνιδιασμού των καταναλωτών, με απώτερο στόχο όποιος προλάβει να αντλήσει όσα περισσότερα μπορεί από τα λιγοστά διαθέσιμα που υπάρχουν στο πορτοφόλι της μετα-εοραστικής περιόδου. Από την άλλη πάντως και αυτήν την περίοδο βρίσκει κανείς μεγάλες ευκαιρίες στην αγορά. 

Από σήμερα λοιπόν μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου ισχύει το 10ημερο προσφορών και στη συνεχεια παίρνει σειρά η περίοδος των εκπτώσεων ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει ως τις 29 Φεβρουαρίου.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ