ΝΔ: Στην τελική ευθεία για το νέο Αρχηγό

την κυριακη ο δευτερος γυρος των εκλογων

Μία εβδομάδα έμεινε για να στηθούν οι κάλπες του β΄ γύρου για τις εσωκομματικές εκλογές στο γαλάζιο στρατόπεδο και οι ψηφοφόροι της ΝΔ να εκλέξουν το νέο πρόεδρο του κόμματος.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκονται στην τελική ευθεία και τα επιτελεία τους διαμορφώνουν την τελική προεκλογική εκστρατεία με στόχο να προσελκύσουν τους νεοδημοκράτες που στις κάλπες της 20ης Δεκέμβρη επέλεξαν τους κκ Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιμένει στο χαρτί της διασφάλισης της κομματικής συνοχής και της περιφρούρησης των παραδοσιακών αξιών της ΝΔ, όπως διαμορφώθηκαν από τον ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή, ενώ κλιμακώνει και μια επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο περίπου παρουσιάζει ως βασικό εκπρόσωπο του εγχώριου νεοφιλελευθερισμού. 

Από την άλλη πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει στην πορεία της ανανέωσης της κομματικής ηγεσίας και της αποτελεσματικής αντιπολίτευσης απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ.Μεϊμαράκης θα βρεθεί σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα έχει επαφές με τοπικά κομματικά στελέχη και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ αντίστοιχες συναντήσεις θα έχει αύριο και μεθαύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μάλιστα θα παρακολουθήσει από το Θερμαϊκό τις εορταστικές εκδηλώσεις των Θεοφανίων.


 

Διαβάστε επίσης