Πάτρα: Χαμός με διπλές χρεώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ – Σπεύδουν στην Ακτή Δυμαίων οι καταναλωτές

Ανάστατοι οι καταναλωτές σπεύδουν από νωρίς σήμερα το πρωϊ στην Ακτή Δυμαίων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στη ΔΕΗ για διπλές χρεώσεις που βρήκαν στους λογαριασμούς τους.

Φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ πέφτουν ξανά στα χέρια των καταναλωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, υπάρχουν έκτακτοι λογαριασμοί , οι οποίοι εκτός από τα δημοτικά τέλη, περιλαμβάνουν και ποσά με την ένδειξη “ανεξόφλητο υπόλοιπο” , το οποίο όμως έχει πληρωθεί πριν τη λήξη του. Αυτό αφορα κυρίως σε λογαριασμούς που έληγαν στις 31 Δεκεμβρίου και πληρώθηκαν λίγα 24ωρα πριν το τέλος του χρόνου.

Παρόλα αυτά, τα ποσά εμφανίζονται ως ανείσπρακτα και υπολογίζονται εκ νέου στους έκτακτους.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες αποστέλλονται λογαριασμοί με την ένδειξη  “έκτακτος” και αφορούν τα δημοτικά τέλη τα οποία δεν συμπεριλήφθηκαν στον προηγούμενο λογαριασμό, επειδή η ΔΕΗ άλλαξε πληροφοριακό σύστημα κι υπήρξε παράλειψη κατά τη μεταφορά των δεδομένων.

Στο Ισραήλ o ΥΠΕΞ της Γερμανίας για την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Πώς το Ελληνικό FBI χάλασε την “παρέα της Πάτρας” που πωλούσε κοκαΐνη και έκλεβε αυτοκίνητα

Μπάσκετ: Επέστρεψε στην GBL ο Ηρακλής

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Προτεραιότητά μου είναι το μωρό και η οικογένειά μου»

Γάζα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, σε ισραηλινό πλήγμα στη Χαν Γιούνις

Πόσα αποξηραμένα δαμάσκηνα επιτρέπεται να τρώτε την ημέρα

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Θα τη σκηνοθετήσω

Μπάμπα: «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τη φετινή σεζόν – Αδιαμφισβήτητος θρύλος ο Βιεϊρίνια»