Θρίλερ στη Δυτική Ελλάδα με τους δύο αγνοοούμενους - Τι δείχνουν νεότερα στοιχεία - Αγωνία από τους συγγενείς και φόβοι από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρχές χτενίζουν την Αιτωλοακαρνανία για τον 40χρονο και τον 35χρονο

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες των πυροσβεστών, των αστυνομικών και εθελοντών διασωστών στην Αιτωλοακαρνανία, για την ανεύρεση του 40χρονου και του 35χρονου, που αγνοούνται από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι δύο φίλοι που είχαν βγει για διασκέδαση στο Πεντάλοφο τις πρώτες ώρες του 2016, φαίνεται ότι μετά τις 5.00 τα ξημερώματα ήταν στην περιοχή του Νεοχωρίου.

8973-6.jpg

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η αστυνομία έχει στα χέρια της το στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα και αυτό, δείχνει ότι από τις 05:05 τα ξημερώματα μέχρι τις 05:15, οι δύο άνδρες ήταν εκεί. Το στίγμα τους έχει καταγραφεί από την κεραία του χωριού.

Τι συνέβη μετά; Ακόμα παραμένει μυστήριο. Κάποιοι μίλησαν για καβγά σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Πληροφορία όμως, που ακόμα δεν επιβεβαιώνει η Αστυνομία. Κάποιοι άλλοι εξέφρασαν φόβους, μήπως είχαν κάποιο ατύχημα στο δρόμο. Όμως ούτε για αυτό το σενάριο υπάρχουν στοιχεία... Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αγνοούμενοι δεν είχαν απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία και δεν είχαν διαφορές με κανέναν...

download_22.jpg

Την ίδια ώρα, οι οικογένειες των δύο φίλων, βυθίζονται στην αγωνία... Οι έρευνες σταμάτησαν καθώς στην περιοχή έχει πέσει το σκοτάδι. Ο καιρός σήμερα δεν βοήθησε καθόλου την κατάσταση αφού έπεφτε βροχή και χαλάζι στα σημεία των ερευνών. Αν πάντως αύριο η κακοκαιρία υποχωρήσει λίγο, αναμένεται να σηκωθεί ελικόπτερο για να βοηθήσει στις έρευνες... Και το θρίλερ συνεχίζεται.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν τις έρευνες, κυρίως στον Αχελώο ποταμό, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών. Ταυτόχρονα, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι εθελοντές ερευνούν παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού.

download_21.jpg

Ειδικότερα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δύο εξαφανισμένων ανδρών. Μάλιστα, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου. Σημειώνεται ότι οι έρευνες γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται στο σημείο.

Οι έρευνες σταμάτησαν το βράδυ και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 40χρονου και του 35χρονου, συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσα από την αξιοποίηση των μαρτυριών, θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της διπλής εξαφάνισης.

Στο μεταξύ, ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες των δύο εξαφανισθέντων, βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην μαθαίνουν κάποιοι νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης