Συγκλονίζει η μάνα από την Αιτωλοακαρνανία: "Βρείτε τα παιδιά μας, κοντεύουμε να τρελαθούμε"

οι δύο νεαροί εξαφανίστηκαν μετά το γλέντι της πρωτοχρονιάς- Ανδρες της εμακ απο την πάτρα μετέχουν στις έρευνες

Ώρες αγωνίας εξακολουθούν να ζούν οι οικογένειες των δυο νεαρών που αγνοούνται από τα ξημερωματα της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιαννης και ο Βασιλης, παιδί του μεροκάματου ο πρώτος και κτηνοτρόφος ο άλλος, βγήκαν για να διασκεδασουν και μετά από κάποιες ώρες όπως υποστηρίζει η μάνα του Βασίλη η κ. Αλεξάνδρα τα ίχνη τους χάθηκαν.

Όπως λέει η κυρία Αλεξάνδρα οι δύο φίλοι έφυγαν από το χωριό Πεντάλοφος στις 4:30 τα ξημερώματα ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ήταν μισή ώρα αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι. 

«Πρέπει να είχε ξημερώσει έβλεπα πως ο Βασίλης δεν επέστρεψε τρελάθηκα. Άρχισα να τηλεφωνώ σε φίλους του στα ξαδέλφια του τίποτα.  Δεν ξέρω τι έγινε, είναι και τα δύο καταπληκτικά παιδιά ούτε προβλήματα είχαν δημιουργήσει ποτέ. Κοντεύουμ να χάσουμε το μυαλό μας» λέει η κυρία Αλεξάνδρα.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885, και με τα στοιχεία αυτά προσπαθούν να ανασυνθέσουν το δρομολόγιό τους μήπως και ανακαλύψουν τα ίχνη τους

Διαβάστε επίσης