Με δάκρυα αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο

Πλήθος πατρινών, αλλά και φιλάθλων της Παναχαϊκής
Στο "Diverso", στο στέκι που σύχναζε, άφησαν λουλούδια στην θέση που πάντα καθόταν

Το τελευταίο «αντίο» είπε στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο πλήθος κόσμου σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά. Ο 57χρονος πατρινός επιχειρηματίας, που είχε ταυτίσει το ονομά του με την Παναχαϊκή , καθώς υπήρξε από τους πλεόν ένθερμους φιλάθους "έφυγε" ξαφνικά από ανακοπή καρδίας μέσα στο σπίτι του όπου βρισκόταν , βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του , αλλά και τους πολυπληθείς φίλους του.

Ιδιαίτερα συγκινητικός , ήταν στον επικήδειο λόγο του ο Γιώργος Σπυρούλιας, που μίλησε εκ μέρους του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναχαϊκής «Κώστας Δαβουρλής»: «Η μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής έχασε σήμερα τον πιο ένθερμο, τον πιο αυθεντικό οπαδό της, και ιστορικό και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναχαϊκής «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ». Ο Βασίλης αφιέρωσε όλη την ζωή για την αγαπημένη του ομάδα, ενώ υπήρξε και σπουδαίος αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΒΡΥΑΣ την δεκαετία του 1970-80, και επί 15 χρόνια αρχηγός του. Ο φίλος μας ο «Μπακ» αφήνει σήμερα την επίγεια ζωή, την οικογένειά του, τους συγγενείς του και όλους εμάς τους φίλους του, παίρνοντας την αγάπη όλων μας.

Εμείς, οι καθημερινοί του φίλοι που για όλους είχε έναν καλό λόγο, ξέρουμε ότι ο χωρισμός αυτός είναι προσωρινός. Οι περισσότεροι πιστεύουμε βέβαια ότι μας κάνεις πλάκα, και μάς κουβάλησες όλους εδώ για να γελάσουμε με το τον φίλο μας τον πρόεδρο, το λαμόγιο, τον ΒΔ, τον Σπορμπίλ, τον λόρδο ,και όλη την παρέα που καθημερινά πειράζαμε ο ένας τον άλλον. Όμως νομίζαμε ότι αυτά το βλέπαμε στο όνειρό μας και την παραμονή της γιορτής σου μάς την έκανες με ζογκλερικό τρόπο που θα σε ζήλευε και ο Κώστας Δαβουρλής. Εμείς σήμερα σε περιμέναμε για να κεράσεις για την γιορτή σου, και να ξανασχοληθούμε με το μπάσιμο της νέας χρονιάς, για την αγαπημένη μας ομάδα την Παναχαΐκή και βεβαία πάντα με τον Αλέκο για να αστειευτούμε για τον Φωστήρα, εάν θα μπορέσει να ανέβει κατηγορία. Τον Φωστήρα, που πιστά τον υπηρέτησες τόσα χρόνια σαν παίκτης και αρχηγός για περισσότερο από τριάντα χρόνια, και σε κάλεσε προχθές ο Αλέκος να βοηθήσεις την ομάδα πάλι από την θέση του γενικού αρχηγού.

Και εσύ το δέχθηκες, αλλά ο Θεός είχε άλλη γνώμη, και σε κάλεσε εσπευσμένα κοντά του. Γιατί και εκεί επάνω το ποδόσφαιρο θα έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες σου, και μας άφησες σύξυλους όλους και έφυγες. Και πας σήμερα για το μακρινό ταξίδι, και όλοι οι δικοί σου άνθρωποι, η αγαπημένη σου Ελευθερία και τα λατρευτά παιδιά σου ο Παναγιώτης και ο Νίκος, που έκανες τα πάντα για να είστε αυτή η ζηλευτή αγαπημένη οικογένεια που τόσο υπεραγαπούσες, είναι εδώ η αγαπημένη σου μητέρα η κυρα Μαρία και η αδελφή σου η Σένη, και όλοι εμείς οι φίλοι σου, και οι αγνοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής και του Φωστήρα είναι συντετριμένοι εδώ, κοντά σου, να σε συνοδεύσουμε και να σε κατευοδώσουμε στη τελευταία σου κατοικία και στο μακρινό ταξίδι σου. Αντίο και καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε μας».

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του συνδέσμου αντί στεφάνου κατέθεσαν το ποσό τον 800 ευρώ στο  «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ