Πάτρα: Θρήνος για τον 57χρονο Βασίλη Θεοδωρόπουλο - Απεβίωσε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς παραμονή της Πρωτοχρονιάς ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη προσπάθεια από τους διασώστες για να τον σώσουν

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να τον σώσουν, τελικά δεν θα κατάφεραν.

Η τοπική κοινωνία της Πάτρας θρηνεί για τον θάνατο του 57χρονου Βασίλη Θεοδωρόπουλου ελεύθερου επαγγελματία, συζύγου της γνωστής κομμώτριας Ρίας Ρηγάτου, ο οποίος έφυγε, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr πολύ ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς παραμονή της γιορτής του, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Πως τον βρήκε η γυναίκα του

Η Ρία Ρηγάτου πήγε στο σπίτι της στην οδό Κανακάρη Ρούφου κοντά στη συμβολή με την Καρόλου, γύρω στις 9 μ.μ. χθες το βράδυ, όταν τελείωσε από το κομμωτήριό της.

Όμως χτυπούσε το κουδούνι και δεν απαντούσε. Προσπάθησε να ξεκλειδώσει, όμως τα κλειδιά είχαν μείνει από την πίσω πλευρά.

578463_325642320866530_2075881439_n111.jpg

Τον φώναζε, όμως εκείνος δεν αποκρινόταν.

Τελικά κάλεσε το ΕΚΑΒ και στο σημείο κατέφθασαν δύο ασθενοφόρα και μία μονάδα, όπως επίσης και αστυνομικοί προκειμένου να ανοιχθεί η πόρτα.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν, όμως δεν τα κατάφεραν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον άτυχο Βασίλη Θεοδωρόπουλο, συγγενείς και φίλοι αύριο το μεσημέρι, Σάββατο 2 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά.

Διαβάστε επίσης