Εντατική αστυνόμευση ζητούν οι φαρμακοποιοί

03/01/2016 | 21:36

Την προστασία της Πολιτείας και την εντατικότερη αστυνόμευση ειδικά σε σημεία όπου υπάρχουν φαρμακεία, ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος , επισημαίνοντας ότι τις εορταστικές ημέρες πυκνώνουν οι επιθέσεις και οι ληστείες σε βάρος φαρμακοποιών.

«Συνάδελφοι μας έχουν πέσει θύματα ληστείας και μάλιστα μέρα μεσημέρι», αναφέρει ο ΠΦΣ, σημειώνοντας ότι τα φαρμακεία λόγω της φύσεως των εργασιών τους αδυνατούν να ελέγξουν τους πελάτες που εισέρχονται.

«Η Αστυνομία οφείλει να προστατεύει αποτελεσματικότερα τους πολίτες ειδικά τις ημέρες αυτές που η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση», καταλήγει ο ΠΦΣ.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο