Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω διαπράξει πολλά λάθη, δύο από αυτά ήταν…»

13/03/2025 | 09:23

O Γιώργος Λιάγκας έκανε τη δική του τοποθέτηση το πρωί της Τετάρτης 12 Μαρτίου μέσα από το «Πρωινό» με αφορμή τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για τα όσα είπε ο Δημήτρης Οικονόμου για τους ανθρώπους σε αναπηρικά αμαξίδια.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα δύο μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, στο περιστατικό με τη φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όταν έκανε εκπομπή στον ΣΚΑΪ και το ρεπορτάζ με το σπίτι του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ στην έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω διαπράξει πολλά λάθη. Δύο από αυτά ήταν μεγάλα. Ένα αυτό που είχε γίνει τότε με μία ομάδα που ήμουν στον ΣΚΑΪ, με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και ένα φέτος στην αρχή της σεζόν του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ που πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού του. Να πούμε κάτι.

Όταν είσαι 10,20,30, 40 χρόνια στην τηλεόραση, είναι μοιραίο ότι κάποια στιγμή θα ξεφύγεις και θα κάνεις λάθος. Το θέμα είναι να ψάξουμε πίσω από το λάθος αν υπάρχει πρόθεση προσβολής ή αν είναι ένα λάθος της στιγμής, ανθρώπινο.

Εγώ βγήκα την άλλη μέρα στην εκπομπή και ζήτησα ξεκάθαρα συγγνώμη. Και γραπτώς. Άκουσα τα εξ’ αμάξης. Κάποιοι δέχτηκαν τη συγγνώμη μου και κάποιοι όχι. Δικαίωμά τους.

Ο κόσμος μού έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω τη δουλειά μου. Άρα ο κόσμος τη συγγνώμη μου τη δέχτηκε. Αυτό εισέπραξα. Δε μου καταλόγισε πρόθεση. Ήταν ηλίθιο, άτοπο, μην επανέλθω.

Ήταν ένα ρεπορτάζ για ένα σπίτι που δεν έπρεπε να το κάνω σε καμία περίπτωση την ημέρα που πέθανε ο άνθρωπος. Ηλίθιο και χαζό! Ζήτησα συγγνώμη και προχώρησα μέσα από αυτό».

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Κάτω Συχαινά: Μπούκαραν με κουκούλες σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους