Κώστας Σβόλης: Συλλυπητήρια για τον π. Ερμόλαο Μασσαρά

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρών Κώστας Σβόλης κι όλα τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του π. Ερμόλαου Μασσαρά, του επί σειρά ετών εμβληματικού εφημέριου στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας Πατρών.

Υπήρξε ένας ιερέας με πλούσιο ανθρωπιστικό έργο και προσφορά στην ενορία του, στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, αλλά και στην Ορθοδοξία και τον ελληνισμό γενικότερα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του π. Ερμόλαου, ο οποίος υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια, πίστη και αίσθηση του καθήκοντος την τοπική μας Εκκλησία και κοινωνία.

 

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου