Πάτρα: 18χρονος στο νοσοκομείο λόγω μέθης-Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάτρα, με νεαρό ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, μονάδα του ΕΚΑΒ κλήθηκε στις 04:20 στη συμβολή των οδών Ήφαιστου και Πατρέως για την παροχή βοήθειας σε έναν 18χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του 18χρονου είναι δύσκολη, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθεροποίησή του.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες τoυ tempo24.news ο 18χρονος νβοσηλεύεται διασωληνωνένος σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υπέστη και ανακοπή και γι αυτό το λόγο κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην ΜΕΘ

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)