Σοκ: Νεκρός στον ύπνο του 17χρονος μαθητής

20/02/2025 | 07:26

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αρτέμιδας μετά την είδηση του χαμού ενός 17χρονου μαθητή.

Όπως έγινε γνωστό, ο ανήλικος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Φεβρουαρίου, με τα αίτια της τραγωδίας να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος μαθητής είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι ενός φίλου του. Όταν το πρωί, προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, διαπίστωσαν ότι δεν ανταποκρίνεται.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και τη γιατρός του ασθενοφόρου να μην μπορούν να κάνουν τίποτα, καθώς ο 17χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων, το οποίο θα αναζητήσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μαθητή.

Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι απαντήσεις του ιατροδικαστή που θα κάνει τη νεκροψία – νεκροτομή στον 17χρονο, αλλά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία