Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 32χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Διασωληνωμένος στην Πάτρα ο 26χρονος κουνιάδος του (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 32χρονου Κώστα Τσερίκου που έφυγε από τη ζωή μετά από φρικτό τροχαίο στο Ευηνοχώρι.

Το πρωί της Παρασκευής (14.2.25) εψάλη η Εξόδιος Ακολουθία στο νέο Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του με την οποία είχαν παντρευτεί πρόσφατα, οι γονείς και ο αδελφός του που αδυνατούν να πιστέψουν τη συμφορά που τους βρήκε.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ναό για να αποχαιρετήσει για πάντα τον 32χρονο και να στηρίξει την οικογένεια.

 Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε βαρύτατα ο 26χρονος κουνιάδος του παληκαριού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.  Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 32χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Διασωληνωμένος στην Πάτρα ο 26χρονος κουνιάδος του (ΦΩΤΟ)

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ευηνοχωρίου.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τοιχίο και ανατράπηκε υπό συνθήκες που ακόμη ερευνώνται.

Οι δύο νεαροί άνδρες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 32χρονου Κώστα Τσερίκου. Ο 26χρονος διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 32χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Διασωληνωμένος στην Πάτρα ο 26χρονος κουνιάδος του (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Ολυμπία Οδός: Ξεκίνησε από χθες η εκτροπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική από τον κόμβο Οβρυάς, λόγω εργασιών για το νέο αυτοκινητόδρομο