Πάτρα: Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τρεις ανήλικοι μετά από μαθητικό πάρτι – Δύο συλλήψεις – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις ανήλικοι το βράδυ του Σαββάτου, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, συμμετείχαν σε μαθητικό πάρτι που γινόταν σε σπίτι στο Σούλι Πατρών, χωρίς την παρουσία ενηλίκων. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες κι ενώ το πάρτι 15χρονων και 16χρονων βρισκόταν σε εξέλιξη, κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τους συμμετέχοντες εκεί καθώς όπως μετέφεραν, τρεις μαθητές δεν αισθάνονται καλά.

Αμέσως σπεύδει το ΕΚΑΒ στο σημείο και μετέφερε τους τρεις ανήλικους στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται. Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σπίτι και ξεκίνησαν τις έρευνες. Κατά τις έρευνες, εντόπισαν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο φέρεται να ήταν κρυμμένο σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού μέσα σε γλάστρα. Πιθανολογείται η αδιαθεσία των μαθητών να οφείλεται στη χρήση αυτού του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνδυασμό με αλκοόλ. Ωστόσο ακόμη η έρευνα δεν έχει καταλήξει, ενώ το συγκεκριμένο τσιγάρο εστάλη από την Αστυνομία στο χημείο του κράτους. Από την πλευρά τους οι τρεις ανήλικοι που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, φέρεται να είπαν ότι έκαναν χρήση του τσιγάρου. Στο πλαίσιο των ερευνών στο σπίτι, οι αστυνομικοί προήγαναν τους μαθητές που είχαν παραμείνει εκεί, ενώ δύο από τους συνελήφθησαν καθώς φέρεται να είχαν φέρει στο πάρτι το εν λόγω ηλεκτρονικό τσιγάρο. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία συνέλαβε και τους γονείς των δύο ανηλίκων. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 

Σύλληψη δυο ανηλίκων για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
        Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του
Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης
Εγκλημάτων Πατρών, δυο 15χρονοι, για παράβαση της νομοθεσίας περί
ναρκωτικών. Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς των ανηλίκων για την
παραμέληση της εποπτείας τους.
Ειδικότερα, οι  αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της
Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών έπειτα από
καταγγελία, μετέβησαν σε περιοχή της Πάτρας, όπου είχε διοργανωθεί
εκδήλωση (πάρτυ) σε οικία με τη συμμετοχή ανήλικων.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης
Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών
προέκυψε ότι οι δυο 15χρονοι συλληφθέντες παραχώρησαν σε τρεις
ανήλικους, ηλικίας 15 ετών, που βρίσκονταν στην εκδήλωση, ηλεκτρονικό
τσιγάρο, το οποίο περιείχε άγνωστη ουσία και οι τρεις τελευταίοι
προέβησαν στην χρήση του, με αποτέλεσμα να αισθανθούν αδιαθεσία.
Οι τρεις 15χρονοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο της
Πάτρας, όπου νοσηλεύονται.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ανήλικων θα υποβληθεί
στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο
εντοπίστηκε και κατασχέθηκε θα αποσταλεί στη αρμόδια Χημική Υπηρεσία για
ανάλυση.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε