Πάτρα: Εκτός λειτουργίας το φανάρι στη συμβολή των οδών Ακτής Δυμαίων και Λεύκας

Βλάβη σημειώθηκε σε καλώδιο στη φωτεινή σηματοδότηση, στην συμβολή των οδών Ακτής Δυμαίων και Λεύκας, με αποτέλεσμα το φανάρι να είναι είναι εκτός λειτουργίας.

Εφισταται η προσοχή των διερχομένων. Για την αποκατάσταση πρέπει να γίνει εκσκαφή ώστε περάσουν νέα καλώδια εγκάρσια της Ακτής Δυμαίων, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

Η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προχωρά άμεσα σε αποκατάσταση που πιθανότατα θα ολοκληρωθεί αύριο.
 

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»