Δολοφονία τοπογράφου: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος Αγρινιώτης που κατηγορείται ως συνεργός του δράστη

04/02/2025 | 17:47

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 48χρονος νέος κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό τον περασμένο Ιούλιο.

Στο 48χρονο αποδίδεται η κατηγορία της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όσον αφορά στην δολοφονία του τοπογράφου.

Κατά πληροφορίες, ο 48χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία και δηλώνει συντετριμμένος και σε σοκ από την εμπλοκή του στην υπόθεση. Για τον 44χρονο συγκατηγορούμενο του φέρεται να υποστηρίζει πως τον γνώριζε διότι στο παρελθόν ήταν κατηγορούμενοι στην ίδια ποινική υπόθεση.

Ο 48χρονος φέρεται να προμήθευσε με ένα σκούτερ και ένα λευκό αυτοκίνητο τον 44χρονο προφυλακισμένο κατηγορούμενο ως φυσικό αυτουργό στη δολοφονία. Επίσης, φέρεται να χρησιμοποίησε δύο πλαστά ΑΦΜ για να αγοράσει αυτά τα οχήματα.

Στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε απαγωγή γνωστού εφοπλιστή και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών.

 

ΠΗΓΗ

 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)