Δολοφονία τοπογράφου: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος Αγρινιώτης που κατηγορείται ως συνεργός του δράστη

04/02/2025 | 17:47

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 48χρονος νέος κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό τον περασμένο Ιούλιο.

Στο 48χρονο αποδίδεται η κατηγορία της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όσον αφορά στην δολοφονία του τοπογράφου.

Κατά πληροφορίες, ο 48χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία και δηλώνει συντετριμμένος και σε σοκ από την εμπλοκή του στην υπόθεση. Για τον 44χρονο συγκατηγορούμενο του φέρεται να υποστηρίζει πως τον γνώριζε διότι στο παρελθόν ήταν κατηγορούμενοι στην ίδια ποινική υπόθεση.

Ο 48χρονος φέρεται να προμήθευσε με ένα σκούτερ και ένα λευκό αυτοκίνητο τον 44χρονο προφυλακισμένο κατηγορούμενο ως φυσικό αυτουργό στη δολοφονία. Επίσης, φέρεται να χρησιμοποίησε δύο πλαστά ΑΦΜ για να αγοράσει αυτά τα οχήματα.

Στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε απαγωγή γνωστού εφοπλιστή και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών.

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ