Ο αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος παρέδωσε απινιδωτή στον αθλητικό σύλλογο «Άτλαντα»

04/02/2025 | 17:38

Έναν ακόμη αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (AED) παρέδωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, αυτή τη φορά στον αθλητικό σύλλογο του Άτλαντα.

Η τελετή παράδοση της συσκευής έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άτλαντα, αμέσως μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, παρουσία πλήθους καλεσμένων την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σωτήριος Σκρέτας, παραλαμβάνοντας τη συσκευή ευχαρίστησε τον κ. Μπονάνο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την προσφορά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.

Με τη σειρά του, ο κ. Μπονάνος εξήρε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα πολύ δραστήρια τμήματα του Άτλαντα, στα οποία συμμετέχουν και προπονούνται εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες. Εκφράζοντας την ευχή να μη χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί η συσκευή του απινιδωτή, επεσήμανε την αξία ύπαρξης και καλής συντήρησής της σε έναν χώρο άθλησης και συγκέντρωσης πολλών ανθρώπων, κάτι για το οποίο φροντίζει στο μέτρο του δυνατού η Περιφερειακή Αρχή.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εφαρμόζει πρόγραμμα προμήθειας απινιδωτών, τους οποίους παραδίδει σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής ευθύνης της, προκειμένου να τοποθετηθούν σε σημεία δημόσιας πρόσβασης και να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε περιστατικά καρδιακής ανακοπής.

 

Ισπανική ομελέτα
17/10/2025 | 01:31

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα