Διαζύγιο για Κόνι Μεταξά και Μάριο Καπότση

04/02/2025 | 16:17

Μετά την έντονη φημολογία που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια γάμου.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού, επιβεβαίωσε η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επέλεξαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους με ήρεμους τόνους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και σε λίγες ημέρες θα καταθέσουν αίτηση διαζυγίου.

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο