Ζημιές στο Κ.Υ. Βόνιτσας από την κακοκαιρία – Δεν θα λειτουργήσει

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της ισχυρής βροχόπτωσης, το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας υπέστη ζημιές και θα παραμείνει προσωρινά κλειστό μέχρι την αποκατάστασή τους.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών, το Ιατρείο Παλαίρου θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται ήδη στη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των εργασιών και την ημερομηνία επαναλειτουργίας του Κέντρου Υγείας, όπως μεταδίδει τοπικό blog.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)